Velkommen til ny sesong hos Noses of Norway

Da er vi klar for ny sesong, men det blir noen tvister i forhold til opplegget. Som dere vet, er hundekurs regnet som arrangement i koronaforskriften, og vi vil derfor tilby fysiske treninger når vi kan og webinarer når vi må 🙂 I tillegg viderefører vi våre strenge smittevernsregler når vi kan møtes.

De ukene vi gjennomfører digitalt, vil vi ha webinar på treningsdagen og så får dere oppgaver som skal løses og filmer sendes inn for å gjennomgang. Ved fysiske treninger vil dere bli delt inn i grupper på maks 5 ekvipasjer og ha treninger innenfor tidsrommet 18.30 – 21.30. For dere på torsdager vil det være maks 4 ekvipasjer.

Vi starter opp i uke 3 – mandag 18. januar, og vi vil dele dere opp i tre grupper:

Mandager klokken 18.30 vil være en blanding av Nosework og spesialsøk og dere vil få både teori og oppgaver som går utover Nosework-klassene. Vi forventer at dere er i stand til å motivere hunden og tenke ut treningsstrategier selv på oppgaver som vi gir dere, og det vil være på høyde med eller mer utfordrende en VM-oppgavene

Onsdager klokken 18.30 vil være rettet mot Nosework, men dere vil få oppgaver i alle tre klassene. I webinarene vil vi fokusere på hvordan dere bygger opp motivasjon, søksteknikk og driv hos hunden og konkurranseregler. Vi forventer at dere i stand til å motivere hunden og i noe grad tenke ut egne treningsstrategier på oppgaver som vi gir dere i webinarer. Ved fysiske treninger vil dere også i stor grad løse oppgaver selvstendig med instruktør i bakkant. Det er fortsatt en gruppe hvor dere vil oppnå en sliten hund, og du trenger ikke å ha konkurranseambisjoner for å delta!

Torsdager klokken 18.30 vil være rettet mot Nosework og klasse 1 og 2. Her samler vi både valper, unghunder og dere som var med på tirsdager og torsdager. Gruppen vil få litt ulike oppgaver i webinarene, men teorien vil være tilpasset videre oppbygging av søkshunden og hvordan utvikle dere sammen i alle de fire søksområdene. Ved fysiske treninger vil det være instruktør tilstede og bistå dere i utfordringene vi gir.

For dere som tidligere har hatt to treningsdager i ukene (mandag og onsdag) er det de samme to dagene vi anbefaler.

Vi følger skoleruten og vil ha vinterferie i uke 9 og være stengt i den stille uken i påsken. Vi har siste trening for sesongen i uke 24 (torsdag 18 juni)

Pris for en gang per uke: kr 4.290,-

Pris for to ganger per uke: kr 6.960,-

For å melde deg på send e-post til vilja@nosesofnorway.no