Grunnleggeren fyller år!

For 3 år siden kom det fem små valper til verden hos Knøtteliten terriers – den gangen i Lardal. Lite viste den lille tispevalpen om at hun skulle bli motivasjonen til at et stort søkssenter skulle etableres i Lier.

Vilja (Knøttelitens Magnolia) kom til oss åtte uker gammel og var med på det meste av kurs som var å oppdrive for valper – lydighet, spor, ressurshundskurs og så 6 måneder gammel prøvde vi intro til Nosework hos Heidi Scisly. En fantastisk instruktør som gjorde at både valp og tobeinte gledet seg til å kjøre til Hoff søndag morgen etter fem intense timer lørdag.

Det ene tok det andre – aktivitetssøkskurs hos Dogpoint og videre spesialsøkskurs med sertifisering som veggedyrhund da Vilja var 19 måneder gammel! All fokuset på søkstrening gjorde at familien trengte et treningssted, og det beste vi kunne finne var 1000 kvm på ABB i Drammen. For litt over ett år siden ble stedet stengt fordi det skal bygges nytt sykehus på tomta, og da bestemte familien Grøstad seg for å flytte på gård slik at vi kunne fortsette kurs og trening med våre hærlige hundevenner! Så vipps her sitter vi – 3 år etter at den lille tispevalpen kom til verden – med et av Norges råeste søkssenter – 950 kvm fordelt på 11 søksrom, 2 klasserom, sal for teknisk søk, baggasjerom med 200 kofferter og bager, 3 garasjer og et verksted hvor vi kan starte bilsøk inne og ikke minst trene på dette i varme gode lokaler gjennom regn- og vinterdager.

Gratulerer så mye med dagen din Vilja, du er en motivator og inspirator som får oss tobeinte til å gå mye lenger enn vi trodde var mulig!