Treningsutfordringer for våre medlemmer

I forbindelse med den pågående corona-situasjonen utvikler vi treningsutfordringer til alle våre faste kursdeltakere – både voksenhundene og våre supersøte valper.

Tone og Terje - feltøvelse

I vår fikk vi en bratt lærekurve på hvordan vi skulle klare å gi gode treningstilbud digitalt til våre kunder. Nedstengningen varte i flere uker, og det ble derfor viktig både å finne oppgaver som kan utføres med de hjelpemidler man har hjemme, og som gir utfordring både til hund og fører.

Nå er vi tilbake i en forhåpentlig kortvarig nedstengning, og da benytter vi muligheten til både å gi dere en god utfordring og for de som ønsker det en konkurranse. Over fire uker (uavhengig av om nedstengningen bare blir tre ukers nedstenging) legger vi ut oppgaver her som der skal løse for å sanke poeng. Øvelsene er hentet fra NACSW og er laget for å dokumentere at hundene har de rette kunnskapene på viktige områder. Det er tre ulike nivåer som gir ulike poengsummer, men du må ha bestått nivå 1 før du kan starte på nivå 2 og så må du ha bestått nivå 2 før du går til nivå 3.

Oppgavene finner dere beskrevet under i treningsutfordringer for uke 46 – 49, og de vil bli presentert i webinarene den uken de blir lagt ut. Husk å lese nøye reglene og oppsettet for hver øvelse, og det er kun en video fra hver av nivåene og hver av oppgavene som skal sendes inn. Legg også merke til at det kan være krav til både hund og fører som må oppfylles for å få poeng. Video for å delta i konkurransen sendes inn til Viljas Hobbyroms messenger-konto på Facebook.

Andre videoer som dere ønsker kommentert eller har spørsmål til legger dere ut i gruppen deres. Instruktørene vil kommentere, svare på spørsmål og gi dere rettledninger via Facebook-gruppene. Dersom noen mangler i webinarene (uten å ha gitt beskjed på forhånd) må dere regne med å bli kontaktet av en av instruktørene våre. Vi vil forsøke å gi dere noen vennlige spark bak for å sikre at dere er med oss digitalt, slik at hundene deres får gode utfordringer og blir mentalt slitne i disse ukene hvor vi stort sett skal holde oss hjemme.

Er du fast kunde hos oss og ikke med i en gruppe – gå inn på @Viljashobby på Facebook og finn gruppen du tilhører (de er sortert på treningsdag) og meld deg inn. Her vil vi legge ut passord til øvelsene og dere kan se hvordan de andre i gruppen har løst oppgavene på godt og vondt.

Mandag gruppe 1 og 2, tirsdag gruppe 1,2 og 3, onsdag gruppe 1 og 2 og torsdag gruppe 1 og 2 og 3 (unghund):

Onsdag gruppe 3 – nybegynnere:

Torsdag gruppe 4 – valp:


Eldre utfordringer: