Kurs og arrangementer

Under knappen beskrivelse av våre kurs vil du finne en oversikt over hvilke kurs vi tilbyr fordelt på hvilket nivå du og din hund er i dag. For å starte på intro hos oss trenger dere INGEN forkunnskaper og vi stiller ingen krav eller forventninger i forhold til lydighet annet en at du klarer å ta vare på egen hund.

Under knappen kurskalender ser du alle kurs som vi har på plan per i dag, og du kan enkelt finne ut om datoene passer for deg. Ønsker du å melde deg på sender du enten en PM på siden her eller facebook, eller sender en epost til oss på vilja@nosesofnorway.no

I tillegg til kurs har vi en rekke andre arrangementer. Disse vil vi fortløpende legge ut under knappen luktgjenkjenningstester og andre arrangementer. For å melde deg på en luktgjenkjenningtest (LGT) går du inn på vår Facebookside (@viljashobby) og booker en plass. Her er det førstemann til møllen og dersom det står 0 tilgjengelige plasser er det ingen vits å vippse deltakeravgift til oss. Dersom du ønsker å stå på venteliste tar du kontakt med oss på PM eller epost.