Sesongkurs høsten 2020

Vi er nå igang med planleggingen av høsten 2020, og ønsker at dere som har vært kunder hos oss i vårsesongen skal få førsteprioritet for å være med på sesongkurs! Vi holder påmeldingen for dere eksklusiv frem til 19. juli, og så åpner vi også for eksterne.

Vi har i denne sesongen gjort noen små justeringer som både vil være mer tidseffektivt for dere som trener og gi et bedre og mer målrettet tilbud. Vi vil dele kursdeltakerne inn i faste grupper på maks 5 hunder (4 for de som er nybegynnere), og sette opp 1,5 timer trening uten pauser. Det sosiale vil vi ivareta med at kaffebaren er åpen både før og etter trening for de som ønsker å ta en hundeprat og kose seg.

Vi følger stort sett skoleruta for Drammen kommune med:

  • Oppstart mandag 24. august
  • Høstferie 28. september – 2. oktober
  • Siste treningsdag før jul 17. desember

Treningsgruppene settes opp på mandager – torsdager i to puljer. Første pulje fra 18.30 – 19.55 og andre fra 20.05 – 21.30. Hvilken gruppe dere blir plassert inn på vil avgjøre treningstidspunkt, men er det noen tider som absolutt ikke passer er det fint om dere gir beskjed om dette.

Priser:

  • Sesongkurs en gang per uke kr. 4.290,-
  • Sesongkurs to ganger per uke kr. 6.960,-
  • Det gis 10% rabatt fra og med hund nummer to fra samme husholdning

Vi har beskrevet litt mer om de ulike treningsgruppene våre under tjenester på Facebook og her på våre hjemmesider: https://www.nosesofnorway.no/vare-kurs-2/

Hvis du ønsker å sikre deg en plass, sender du oss en PM på Facebook eller en mail til vilja@nosesofnorway.no med beskjed om hvor mange ganger i uken dere ønsker å være med og hvilke dager som passer best eller ikke passer i det hele tatt 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *