Om oss – instruktørene og stedet

Viljas Hobbyrom ble etablert av Tone og Terje Emil Grøstad og ble etter en periode i Drammen flyttet til vårt småbruk i vakre Lier. Søkssenteret er lokalisert i logistikknutepunktet Kjellstad bare 2 minutter fra E18. Noses of Norway er selskapet og klubben som er ansvarlig for alle kurs, aktiviteter og utdanninger.

Vi har totalt 950 kvm søksareale inne som blant annet består av 9 søksrom som er innredet som et normalt hjem, garasje/verksted for bilsøk og bagasjerommet bestående av rundt 400 bagasjer (kofferter, bager, sekker). I tillegg har vi klasserom og flere større rom for tekniske søk. Ute disponerer vi i overkant av 15 mål bestående av gress og grus for søksformål. Les mer om våre lokaler her….

Våre instruktører består av Norges tre eneste CNWI®-er. Det er en egen utdanning og sertifisering gjennom NACSW™ – organisasjonen som startet K9 Nosework® og er utspringet for alle versjoner av Nosework globalt i dag. I tillegg har vi en rekke Nosework Norge godkjente og egne utdannede instruktører:

Terje Emil Grøstad

Terje Emil er CNWI® fra NACSW™, godkjent instruktør Nosework Norge og instruktør i spesialsøk ved Dogpoint. I tillegg er han utdannet hundeinstruktør ved Nordbys Hundeskole, og har en rekke videreutdanningskurs gjennom NACSW™ som du kan lese mer om her….. Terje Emil har mange års erfaring med trening av egne hunder i spesialsøk veggedyr og Nosework, og var med fra oppstarten i 2017.


Tone Lindberg Grøstad

Tone er CNWI® fra NACSW™, godkjent instruktør Nosework Norge og instruktør i spesialsøk ved Dogpoint. I tillegg er hun utdannet hundeinstruktør ved Nordbys Hundeskole, og har en rekke videreutdanningskurs gjennom NACSW™ som du kan lese mer om her…. Tone har mange års erfaring med trening av egne hunder i spesialsøk veggedyr og Nosework, og var med fra oppstarten i 2017.


Heidi Scisly

Heidi er CNWI® fra NACSW™, godkjent instruktør Nosework Norge og instruktør i spesialsøk ved Dogpoint. I tillegg har Heidi lang erfaring med både offentlige og private tjenestehunder. I tillegg til å være instruktør hos oss er Heidi tilknyttet Holmestrand Hundeklubb. Heidi har vært instruktør i Nosework siden 2016, og startet hos oss i 2023.


Heidi Andersen

Heidi Andersen er utdannet Nosework instruktør hos oss. I tillegg er hun utdannet hundetrener, adferskonsulent og instruktør hos Lundqvist Hundeskole og instruktør ved Nordbys Hundeskole. Heidi har mange års erfaring med trening av egen hund i Nosework og spesialsøk etter veggedyr, i tillegg til at hun har vært hjelpeinstruktør / instruktør hos oss siden 2018.


Anita Strand

Anita Strand er godkjent instruktør Nosework Norge, og utdannet her hos oss. I tillegg er hun utdannet hundetrener, adferdskonsulent og instruktør hos Lundqvist Hundeskole og instruktør ved Nordbys Hundeskole. Anita har mange års erfaring med trening av egen hund i Nosework og spesialsøk etter veggedyr, i tillegg til at hun har vært hjelpeinstruktør / instruktør hos oss siden 2018.


Else Karin Dahlberg

Else Karin er utdannet Nosework Instruktør hos oss, og har mange års erfaring med trening av egen og andres hunder både i Nosework og Spesialsøk etter veggedyr. Else Karin startet som hjelpeinstruktør hos oss i 2022, før hun bestod eksamen høsten 2023.


Cecilie Sandene

Cecilie er utdannet Nosework instruktør her hos oss, i tillegg til hundeinstruktør hos Nordbys Hundeskole og hundeinstruktørutdanning ved Oslo Hundeskole. I tillegg til å være instruktør hos oss, har Cecilie en rekke andre kurs og er hun også kjent som Hundejenta på sosiale medier. Cecilie startet som intstruktør hos oss i 2023.


Anne Grete Sand

Anne Grete er under utdanning som Nosework instruktør hos oss, og du vil møte henne i praksis på deler av kursene våre. Anne Grete har i tillegg lang erfaring med egen hund, og har trent nosework og spesialsøk etter veggedyr hos oss de siste 5 årene. Anne Grete har hatt praksis og deltatt som hjelpeinstruktør hos oss siden 2021.


Inger Helene Flesjø Mortensen

Inger Helene er under utdaning som Nosework instruktør hos oss, og du vil møte henne i praksis på deler av kursene våre. Inger Helene trener nå Nosework med sin andre hund hos oss, og hun startet opp i praksis og som hjelpeinstruktør i 2023